La Biblioteca de Gironella estrena l’estiu amb un cicle de xerrades de viatges

20170601 biblioteca

Després de  les últimes sessions dels clubs de lectura i grups de conversa, aquest dijous comença “T’explico un viatge”, l’aposta de la Biblioteca per aquest mes de juny

Els viatges seran els protagonistes d’aquest mes de juny a la Biblioteca de Gironella. El cicle ‘T’explico un viatge’ arriba a la segona edició i començarà avui dijous a les 8 del vespre amb una xerrada del periodista de TV3 Rafel Bagot, que presentarà el llibre ‘Corre, vola, viu!’, amb anècdotes de viatges a 15 països.

La següent cita serà dimecres vinent, dia 7 de juny, amb una xerrada sobre l’Índia a càrrec de Pep Estrada. Més endavant, el 22 de juny, Ignasi Rovira parlarà d’un recorregut per Burkina Faso en 4X4, i el 29 de juny Bernat Ribas tancarà el cicle explicant el seus viatges i estades a Sud-Amèrica, entre tribus indígenes i gent de diverses cultures.

Propostes d’estiu

Coincidint amb el mes de juny, bona part de les sessions dels clubs de lectura i grups de conversa de la Biblioteca de Gironella encaren la recta final, però la Biblioteca es prepara per potenciar les activitats de promoció de la lectura per als nens i nenes que ben aviat acabaran el curs. Les propostes, que es concretaran pròximament, inclouran el sorteig de premis entre els participants en una activitat titulada “Passaport de lectura”, adreçada a nens i nenes de 7 a 12 anys.

Així mateix, les biblioteques del Berguedà organitzen, com l’any passat, una activitat tipus sorteig entre tots els usuaris del servei de préstec durant tot l’estiu, amb la col·laboració del Gremi d’Hoteleria i Turisme i l’Agència de Desenvolupament del Berguedà. 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a