Alta participació a la Fira del motor de Sant Josep

Alta participació a la Fira del motor de Sant Josep

El nombre de cotxes antics i nous exhibits al centre de Gironella s’iguala al de les anteriors edicions tot i el mal temps

Un any més la vila de Gironella ha acollit la Fira del motor de Sant Josep que ha estat molt ben rebuda tot i la pluja registrada intermitentment al municipi al llarg de tot el cap de setmana. Les clarianes al matí del diumenge han permès que centenars de persones gaudissin de l’exhibició cotxes nous i antics i d’una jornada castellera molt lluïda, entre d’altres actes.

Mentre que els Castellers de Berga han completat un 3 de 7 i un 4 de 7 en la seva primera actuació de la temporada, els Sagals d’Osona descarregaven un 4 de 7, com a construcció més tècnica viscuda a la cruïlla de l’Avinguda Catalunya amb la carretera de Casserres. Aquesta ha estat la tercera actuació dels d’Osona després d’actuar a Barcelona i a Muntanyola.

L’exhibició de cotxes clàssics començava a les 9 del matí del diumenge. Mini Coopers, Escarbats i 600, antics i molt ben conservats, s’han congregat, com ja és habitual des de fa set anys, a la Plaça Pi i Margall.

A l’Avinguda Catalunya, els cotxes més nous del mercat dels diferents concessionaris de la comarca i del municipi han ocupat gran part de l’eix central de la vila. Maria Àngels Sallés, regidora de Comerç i Fires, explica que s’ha comptat amb el mateix nombre, tant de vehicles clàssics com nous, que en les passades edicions. Un fet que es valora molt positivament des del Consistori.

Sallés, regidora de Comerç i Fires, agraeix la participació de totes les persones que han sortit al carrer per participar a les diferents activitats de la Fira i a totes aquelles persones i entitats que l’han feta possible

Pel que fa a les parades, l’èxit més notable ha estat al Local del Blat. Aquí s’ha viscut la vintena edició dels estands, a càrrec de l’Associació de Comerciants, i segons la regidora de Comerç i Fires ha estat un dels èxits més notables de la Fira tot i la cancel·lació a última hora de parades d’alimentació i productes de proximitat a causa del temps.

Cal recordar que els actes de la Fira del motor de Sant Josep han començat amb la inauguració de la nova Biblioteca de Gironella, a càrrec del president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, i l’alcalde del municipi, David Font, de la que et pots informar aquí.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a