Tot apunt per a la Fira de la Puríssima

El Servei de vigilants locals es trasllada a l'edifici de l'Ajuntament

El proper dijous 8 de desembre, i com ja és tradicional, Gironella viurà la Fira de la Puríssima.

La Fira, que dóna el tret de sortida a les festes nadalenques, comptarà amb la participació de 200 parades, un dels anys en els quals hi ha hagut més demanda per part dels paradistes.

A partir de les 9 del matí, hora en la que es dóna el tret de sortida de la Fira, hi haurà diverses activitats, juntament amb les parades a tot el casc antic de la Vila. L'esmorzar de la Fira, Gegants i Grallers d'arreu de Catalunya, Concurs de Fotografia Digital, intercanvi de plaques, concurs d'allioli de Codony, l'exposició de pessebres, així com exposicions de pintura a la Casa de Cultura, i a la Casa Arxiu, i visites a la Casa Museu Teixidor Bassacs.

A 2/4 de 12 del migdia, i a la Placeta, tindrà lloc el tast de Blat de Moro escairat, amb la presència de la M. Hble. Sra. Núria de Gispert, presidenta del Parlament de Catalunya.

A la tarda, les activitats continuaran amb el XXIIè Concurs de Garrofes i la Quina.

Per a més informació podeu consultar el programa adjunt.

Us esperem a la Fira!

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a