Arriba una nova edició de les Gangues a la Fresca

0727 gangues fresca gironella

Dissabte 30 de juliol el comerç local sortirà al carrer

 

Aquest dissabte a partir de les 8 del vespre Gironella viurà una nova edició de les Gangues a la Fresca, una jornada que posa el punt i final a la temporada de rebaixes en la que els comerços surten al carrer amb les ofertes més destacades per premiar la fidelitat dels clients.

La festa començarà a les 20.00h i s’organitzaran diverses activitats al llarg de l’Avinguda Catalunya i la plaça Pi i Margall, que s’han dividit en 6 zones. A la zona 1 hi haurà concert en acústic amb Higo i Jordi, classes de saltsa i batxata amb Charlie, Rumba amb els Kamelay i música amb Dj Franx. A la zona 2, hi haurà l’actuació del mag Jordan Bosco, a la zona 3 maquillatge de fantasia, manicures infantils i música amb el DJ Carlos López, a la zona 4 hi haurà concert amb Argelich, a la zona 5 espectacle variat, i a la zona 6, a la plaça Pi i Margall hi haurà circuit d’obstacles per fer amb patinet i skate i música ambient.

Com s’ha fet en les edicions anteriors, els visitants de les Gangues també podran participar en tres sortejos que aniran a càrrec de l’Associació de Comerciants de Gironella. El primer serà d’un lot de productes i vals de descompte o compra, per tal de poder gastar als establiments col·laboradors; el segon, un val de 200 € que el guanyador/a haurà de gastar amb el temps màxim d’una hora, i com a mínim en tres comerços col·laboradors diferents; i el tercer tornarà a ser un lot de productes i vals de descomptes.

Per poder-hi participar, s’hauràn de fer 3 compres als Establiments col·laboradors, demanar el passaport i segellar-lo amb cada compra. Un cop segellat, s’haurà de depositar a la urna instal·lada a la carpa de Ràdio Gironella a partir de les 8 del vespre.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a