Els Mossos d’Esquadra oferiran set xerrades sobre consells pràctics de seguretat a Gironella

20170410 mossos

Agents del cos es desplaçaran al Cap del Pla, la Llar, Viladomiu Vell i Nou, la Font dels Torracs, Sant Tomàs i Cal Bassacs

L’Ajuntament de Gironella, en col·laboració amb el cos de Mossos d’Esquadra, ha programat set xerrades sobre seguretat durant la setmana vinent. La voluntat d’aquestes trobades és que els gironellencs coneguin petites accions que poden millorar la seva seguretat en el dia a dia.

Per aconseguir que el missatge sigui del màxim interès, s’ha decidit organitzar xerrades diferenciades pels col·lectius que poden necessitar consells específics, encara que qualsevol gironellenc podrà assistir-hi.

Així, els Mossos oferiran xerrades als locals de les Associacions de Veïns de les colònies i les zones més allunyades del centre de Gironella (Cap del Pla, Viladomiu Vell, Font dels Torracs, Viladomiu Nou i Cal Bassacs) i també a la gent gran (a la Llar) i els comerciants (a l’Espai Sant Tomàs).

A cada un d’aquests col·lectius se’ls explicarà com poden protegir millor els seus habitatges i comerços. A les xerrades, a més, els Mossos aniran acompanyats dels vigilants municipals, que s’encarreguen de vetllar per la seguretat del nostre municipi i són per a molts veïns el primer referent en qüestions de seguretat.

Les xerrades són una iniciativa de la regidoria de Seguretat Ciutadana i han estat consensuades amb les associacions de veïns. El responsable de la regidoria, Josep Maria Castellà, considera que són un “pas important” per “posar damunt la taula petites millores que tots podríem fer fàcilment” i també perquè els veïns puguin “resoldre qualsevol dubte relacionat amb la seguretat”.

Aquestes són les xerrades previstes:

xerrades mossos gironella

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a