L’Ajuntament de Gironella inaugura l’escape room “El secret de la torre”

 

L’escape room està ubicat a la Torre de l’Amo de Viladomiu Nou

L’Ajuntament de Gironella inaugura l’escape room “El secret de la torre” a la Torre de l’Amo de Viladomiu Nou. L’escape està centrat en Gironella, posant èmfasi en la història i la cultura del municipi.

El projecte és una iniciativa del Consell d’Infants del municipi, en concret dels consellers del curs 2018/2019 i que van continuar treballant els representants de l’any 2019/2020. Lurdes Roset, regidora d’educació explica que hi apareixen els elements més importants del municipi, com ara el Pont Vell, els Gegants, l'Església... "Voliem que fos un escape room de Gironella, que els vilatans se'l sentissin seu, i que un cop fet, la gent tingués ganes d'anar a visitar aquests elements", afegeix Roset.

L’escape room obrirà les portes aquest dissabte, 12 de desembre, i estarà obert els dissabtes a la tarda, i diumenges matí i tarda. De manera excepcional, aquestes festes de Nadal també s’obrirà els dies 28, 29, 30, 31 de desembre i 4 i 5 de gener. El preu de l’escape room és de 40€ per grup, i de 20€ per grups escolars.

Les reserves s'han de fer amb 24 hores d'antelació a través de la pàgina web equipamentsgironella.cat.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a