Benvinguts a la plataforma digital de Participació Ciutadana

Aquest és l'espai interactiu on tots els vilatans i vilatanes es poden comunicar directament amb l'Ajuntament via Internet aportant les seves visions, suggeriments o queixes que quedaran publicades i respostes aquí, sent visibles per a totes les persones visitants d'aquesta secció. Des d'aquesta plataforma virtual, l'Ajuntament i la Regidoria de Participació Ciutadana es comprometen a donar resposta a totes les aportacions dels gironellencs i gironellenques sempre i quan siguin respectuoses. En cas que la temàtica o els supòsits siguin personals es respondrà directament a la persona interessada de forma privada, al mateix correu electrònic des d'on s'ha efectuat la sol·licitud, i no es publicaran en aquest espai per tal de no vulnerar dades d'informació personals.

 

Ajuntament de Gironella

Ordenança de subvencions

 

Ajuntament de Gironella

Reglament de participació ciutadana

  1. Lluïsa
  2. Aportacions
  3. Diumenge, Febrer 14 2016, 02:08 PM
  4.  Subscriu-te via correu electrònic
Fa uns quants dies que la llum del carrer Estudis de Gironella i voltants funciona a vegades sí i a vegades no. Ara mateix, portem dos dies que no funciona. Us faig arribar aquest missatge perquè en tingueu constància.

Gràcies.
Ajuntament de Gironella Resposta acceptada Pending Moderation
Bona tarda Lluïsa,

Gràcies per la teva aportació en aquest espai.
Informar-te que hi havia una averia que ja està arreglada tot i que la línia d'aquella zona està molt malament per això hi han averies de tant en tant.

Sílvia Corbera
Regidora d'Entorn, obres i serveis
Comentari
There are no comments made yet.
  • Pàgina :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a