1. ferran
  2. Aportacions
  3. Dijous, Mai 21 2015, 01:46 PM
  4.  Subscriu-te via correu electrònic
Si envio una pregunta, i moderador triga més de dos diez en posar-ho online, com se suposa que hem donareu una contesta en menys de 72hores?
Ajuntament de Gironella Resposta acceptada Pending Moderation
Benvolgut Ferran,

Agraïm de nou la confiança depositada en aquest espai de participació ciutadana.
Si revises les anteriors aportacions, podràs corroborar que les 72 hores compten a partir de què s’efectua la consulta, que és la data visible quan es publica la consulta, i no des de quan es valida l’aportació realizada en aquest espai, un cop el regidor de l’àrea efectada dóna el vist-i-plau i ha tramitat la resposta.
Cal recordar, però, que per considerar vàlida una aportació s’han de seguir els criteris descrits en aquest mateix espai i no violar el dret a la intimitat i privacitat de les dades.

Aprofitem l’avinentesa, per recordar-te i explicar a la resta de vilatans i vilatanes que un cop resposta la consulta realizada per la regidoria afectada i que queda publicada en aquest espai, l’usuari que ha efectuat la consulta rep un correu electrònic al mateix compte des del que s’ha realitzat la petició notificant que la seva aportació ha estat resposta. En aquest mateix avís, es sol·licita que es valori si la consulta s’ha contestat, fet que agrairïem que es pogués efectuar.

Moltes gràcies!

Cordialment,

Silvia Giner
Regidora de Participació Ciutadana
Comentari
There are no comments made yet.
  • Pàgina :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.