1. ferran
  2. Aportacions
  3. Dimecres, Mai 20 2015, 09:22 AM
  4.  Subscriu-te via correu electrònic
Com cada any arriba el bon temps, i quan obrim les finestres perquè entri la fresca, algun gos de la masia de Sant Marc (cal bassacs), es passa les estones bordan i fen feliços aquells que l'escolteml'escoltem, les seves estones preferides són a la nit, a l'hora de dormir i altes hores de la matinada. A veure si l'ajuntament pot fer quelcom per minimitzar aquest fedesagradable
Resposta acceptada
Ajuntament de Gironella Resposta acceptada Pending Moderation
Benvolgut Ferran,

Som coneixedors de la problemàtica i, com bé saps, hem intentat fer de mitjancers entre el propietari dels animals (que els té censats al registre municipal) i els veïns que ens heu traslladat les molèsties. A partir d'aquí, la normativa vigent municipal no ens dóna massa més marge de maniobra, i seguim pensant que aquest és un tema de convivència veïnal i que cal buscar una solució d'entesa entre tots. Això no vol dir que en un futur, amb una nova norma o la vigent més actualitzada, no es puguin prendre més mesures.

En tot cas et demanem que, si es tornen a donar els casos d'aquestes molèsties, ens ho facis saber com en altres ocasions i des de l'ajuntament tornarem a parlar amb les parts per intentar, amb acord de totes, minimitzar aquesta situació.

Cordialment,

David Font i Simon
Alcalde de Gironella
Comentari
There are no comments made yet.


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.