1. Marga Domingo
  2. Aportacions
  3. Dimarts, Setembre 06 2016, 10:01 AM
  4.  Subscriu-te via correu electrònic
Hola, aquest correu va dirigit a l'excelentisim alcalde de Gironella, Sr. David Font.
Darrerament, de forma continuada i per norma, a la Carretera de Casserres, davant del número 34 aproximadament, ens trobem un cotxe estacionat sobre de la vorera impedint el pas dels vianants, i en el meu cas, quan sortim amb la meva mare a passejar que va en cadira de rodes. Obligadament he de baixar a la carretera, ja que no queda espai a la vorera amb el perill que això comporta.
Aixó no es una cosa puntual, ja que si fos així no em molestaría a fer aquest escrit. Perque entenc que tothom en un moment donat tenim la necessitat d’estacionar el vehicle per uns moments de gestió personal.
Quina és la meva sorpresa el descobrir que aquesta propietària és funcionària d'aquest ajuntament. Que entén que la vorera és seva i no s'immuta ni es dóna per al·ludida a les diverses denúncies de la policia local.
M'agradaria que aquest ajuntament, que és el de tots els habitants de Gironella, i no només el d'aquesta ciutadana, prengués cartes en l'assumpte per poder solucionar aquest tema de la manera més amistosa possible.
Esperant la meva petició sigui atesa amb la màxima celeritat possible, quedo a la seva disposició per si fos necessari aclarir algun punt de la meva petició. Adjunto fotografies per si hi ha algun dubte.
Atentament, Marga Domingo.
Adjunts
Ajuntament de Gironella Resposta acceptada Pending Moderation
Benvolguda Marga,

Sóc conscient de la problemàtica dels vehicles a la vorera, i també concretament del cas que esmentes. Els agents locals han posat denúncies en repetides ocasions, que per altra banda és la seva tasca. Des del passat 1 de setembre hem iniciat una campanya de sensibilització, durant 30 dies, posant avisos als vehicles. En aquest vehicle concretament, ja hi és de fa algun dia. T'hi puc afegir més: se li ha demanat personalment que no s'estacioni el vehicle allà. El que no puc controlar jo és l'actitud de les persones, de totes les persones del municipi.

Dit això, a partir de l'1 d'octubre comencen les sancions amb major incidència a vehicles a vorera i en doble fila, no només dels agents locals sinó també del cos de Mossos d'Esquadra. Si amb la sensibilització no se n'aprèn, no ens queda més remei.

En qualsevol cas, si creus que ho vols comentar personalment no hi tinc inconvenient, ans el contrari.

Cordialment,

David Font i Simon
Alcalde
Comentari
There are no comments made yet.
  • Pàgina :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.