L’Ajuntament de Gironella inicia les actuacions de millora de senyalització de la via pública

 

Les obres s’allargaran una setmana

Aquesta setmana han començat les obres de de millora de la senyalització de la via pública per millorar la mobilitat i la seguretat dels vianants, i conductors, a més de pacificar el trànsit de vehicles.

Amb aquesta actuació s’ampliarà la zona de residents del nucli històric, afegint-hi la zona de la muralla i la plaça del Padró; es crearan places d’estacionament limitat a l’aparcament de la Plaça del Cine per tal de facilitar la rotació de vehicles i dinamitzar la zona comercial; es millorarà la senyalització vertical i horitzontal i s’inclouran elements reductors de velocitat. En concret es col·locaran més de 50 senyals noves, es repintaran places d’aparcaments i pas de vianants i s’instal·laran 3 coixins berlinesos.

Santi Felius, regidor de Seguretat ciutadana, explica que són actuacions de manteniment incloses al Pla de Mobilitat i Seguretat Viaria. “Això no exlou possibles actuacions que es facin en un futur ja que sempre és necessari un bon manteniment per seguir complint amb les normatives”, afegeix Felius.

Aquestes actuacions s’allargaran durant una setmana i tenen un cost de 12.195€, dels quals 10.000€ estan subvencionats per la Diputació de Barcelona.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a