L’Ajuntament de Gironella licita la renovació de la xarxa d’aigua del nucli històric

 

La preinscripció es farà online, i les places disponibles seran 35

L’Ajuntament de Gironella licita les obres de renovació de la xarxa d’aigües del carrer Olvan Alt, Roser i Pont Vell, al nucli històric per substituir els trams més antics de la xarxa, que son de fibrociment. L'actuació compta amb el suport de la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic del Departament de Territori i Sostenibilitat.

L’actuació se centrarà en renovar la xarxa d’aigua potable substituint la canonada general i els corresponents entroncaments fins al límit de la propietat privada o comptador d’aigua. Les obres també permetran solucionar un problema de clavegueram al carrer Pont Vell, i s’aprofitarà l’obertura de la rasa per arranjar l’avaria. Les obres afectaran un total de 438 metres lineals, i tindrà un cost de 188.148,84€, dels quals 59.118,63€ procedeixen del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Josep Camps, regidor de Via pública, explica que la voluntat del consistori és anar renovant progressivament la xarxa d’aigües del municipi, i que en aquesta primera fase s’actuarà al nucli històric, una de les zones on la instal·lació es troba en pitjors condicions.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a