Finalitza la primera fase de la renovació de l’enllumenat públic amb tecnologia LED

enllumenat 1114

La xerrada d’inauguració del curs tindrà lloc dimecres 14 de novembre a la Biblioteca de Gironella

Cap del Pla, la Carretera de Casserres, Cal Blau, Font dels Tòrracs i part de l'eixample ja disposen de les noves lluminàries LED i 3 quadres elèctrics totalment renovats després de finalitzar la primera fase de la renovació de l’enllumenat públic.

Les obres, que es van iniciar a l’abril han permès renovar un total de 370 lluminàries, i es preveuen uns estalvis de consum propers als 172.000kWh, que podrien traduir-se en gairebé 24.000€ anuals.

Aquestes millores en l’enllumenat se sumen a les diferents apostes municipals per reduir els consums energètics anuals. Durant el 2017 el consistori gironellenc també va renovar les torres de llum del camp de futbol, i va instal·lar un sistema de bateria de condensadors als quadres elèctrics de la zona esportiva municipal i a  l’Estació de Tractament d’Aigua Potable. En les properes setmanes es procedirà a canviar les lluminàries de la pista del pavelló esportiu municipal. I a més, està previst que al llarg del 2019 es renovi l’enllumenat públic de la resta del municipi.

Les actuacions formen part del pacte d’alcaldes 2020, una iniciativa del consell Europeu per augmentar l’eficiència energètica i l’ús de les energies renovables en els municipis per tal d’assolir i superar els objectius de la reducció del 20% de les emissions de C02 per l’any 2020.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a