La rotonda de cal Forroll estarà enjardinada aquest 2018

0607 enjardinament rotonda gironella 

El diputat d’infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, entrega el projecte d’enjardinament 

L’alcalde de Gironella, David Font, ha rebut el projecte d’enjardinament de l’illot central de la rotonda de la carretera BV-4132z, a l’alçada de la zona de cal Forroll. El projecte, realitzat per la Diputació de Barcelona contempla la reforma de la rotonda ubicada al barri de Cal Blau, a l’entrada de Gironella, on conflueixen els ramals de la sortida de la C-16.

Tal i com ha explicat David Font, l’objectiu de l’enjardinament de la rotonda és fer atractiva visualment una altra de les entrades al municipi sense fer perdre visibilitat i seguretat als conductors que hi circulin, i finalitzar completament les millores en aquesta zona que van començar amb la construcció de l’itinerari de vianants allà mateix.

Actualment, aquest illot central està acabat però sense captipus de tractament. El projecte preveu la col·locació de la menció “Gironella” orientada cap al ramal, amb lletres recolzades en un pla inclinat que estarà acabat amb un formigó colorejat i tractat amb desactivant de manera que no suposin un perill pels vehicles que poguessin remuntar la gorgera i accedir a l’interior de l’illot.

A la resta de l’illot es preveu la formació de dos parterres separats entre ells per una vorada de formigó, amb dos tipus de plantació arbustiva i amb una xara de reg automatitzat. També es contempa la il·luminació indirecta de la zona. El projecte té un pressupost per contracte de 46.631 euros, que serà assumit íntegrament per la Diputació de Barcelona.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a