Cap del Pla estrena pista esportiva

 1203 pista capdelpla

L’exposició compta amb el suport de la Diputació de Barcelona des del 2006

El barri del Cap del Pla ja disposa de pista esportiva. Aquest cap de setmana s’ha inaugurat el nou equipament amb la presència de l’alcalde de Gironella, David Font, membres de l’equip de govern, i veïns. Durant la jornada festiva, celebrada dissabte a la tarda, veïns del barri van poder estrenar el nou equipament amb partits de futbol, bàsquet i diversos jocs.

Sílvia Corbera, regidora de barris i colònies, explica que l’actuació respon a una demanda històrica dels veïns, ja que Cap del Pla era un dels barris fora del nucli de Gironella que no disposava d’aquest equipament.. A més, també destaca la implicació i participació dels veïns en la consulta popular per a decidir-ne la ubicació.

Les obres de construcció de la nova pista van començar el passat mes de novembre i han tingut un cost de 57.737,50€. L’actuació ha implicat la preparació del terreny, la pavimentació i la instal·lació lumínica. La pista disposa de porteries, cistelles de bàsquet, bancs, i una xarxa per evitar la pèrdua de pilotes. L’equipament s’ha construït a la zona del cementiri, de titularitat municipal i qualificada per a construir-hi una pista esportiva.

CONSULTA POPULAR

El passat mes de maig els veïns de la zona van votar en una consulta popular la ubicació de la nova pista. Un total de 159 persones van participar-hi, el que representa un 37,76% de la participació.

A la consulta hi tenien dret a vot 421 persones, que són totes les empadronades al barri abans del 31 de desembre de 2016 majors de 16 anys el dia d’inici de la consulta.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a