L’Estació de Tractament d’Aigua Potable (ETAP) de Gironella estrena teulada

teulada etap

Les obres han permès acabar amb el problema de degoters de l’edifici, que també ha incorporat un sistema per estalviar costos energètics

L’Ajuntament de Gironella ha completat les obres de millora de l’ETAP, que registrava filtracions d’aigua en cas de pluja i suposava un perill. Amb la mateixa actuació, s’han resolt els problemes que provocava la falta de canalització de l’aigua, que s’acumulava a la via pública i a l’hivern provocava glaçades.

La nova coberta és prefabricada metàl·lica, amb imitació de teulada envellida a dues aigües. L’elecció d’aquest material ha permès reduir considerablement els costos de les obres, a més de permetre que el subministrament de l’aigua potable es mantingués durant el període d’obres.

Millores completades

La coberta és només una de les millores que s’han fet en els darrers anys a l’ETAP, on es potabilitza i distribueix tota l’aigua del municipi. Ja l’any 2010 s’hi va actuar en una primera fase, renovant íntegrament la maquinària de tractament d’aigua. Més recentment, el passat mes de maig, s’hi va instal·lar un sistema de bateria de condensadors que elimina l’energia reactiva de l’equipament. D’aquesta manera, l’energia reactiva no s’ha d’enviar a la xarxa elèctrica, amb els importants costos econòmics que això suposa. 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a