Gironella millora la senyalització de l’interior del municipi

foto senyalitzacio 

S’han instal·lat nous cartells que indiquen la direcció d’equipaments com la biblioteca, el CAP o la zona esportiva

L’Ajuntament de Gironella ha instal·lat, entre divendres i dijous de la setmana passada, nous senyals de trànsit que milloraran la circulació pel centre del municipi, sobretot pels visitants. Concretament, els nous senyals indiquen els principals equipaments de Gironella com l’Ajuntament, la Biblioteca i el CAP, a més de punts com ara la zona esportiva o el nucli històric.

Les actuacions han permès, sobretot, millorar la senyalística accedint a Gironella per la carretera de Vic, i han servit per completar les millores que ja s’havien fet als accessos nord i sud del municipi. Aquesta fase ha tingut un cost de 7.644€, mentre que les fases executades anteriorment van tenir un cost de 8.700€. Ara només quedarà pendent una última fase, que consistirà en senyalitzar les rutes a peu pel nucli històric i els seus entorns. 

Amb aquestes millores, l’Ajuntament busca facilitar els desplaçaments pels visitants a la vila. 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a