Gironella millora la senyalització a la via pública

0503 millores senyalitzacio 

Les actuacions permetran millorar la seguretat de vianants i conductors

L’Ajuntament de Gironella ha començat les obres de de millora de la senyalització de la via pública per millorar la mobilitat i la seguretat dels vianants, i conductors, a més de pacificar el trànsit de vehicles.

Les actuacions se centren sobretot en el pintat i la col·locació de nova senyalització vertical i horitzontal. En concret es repintaran places d’aparcament i passos de vianants, i s’inclouran elements de pacicifació del trànsit. Per tal de facilitar la rotació de vehicles i dinamitzar la zona comercial, “16 dels aparcaments de la Plaça Pi i Margall passaran a ser d’estacionament limitat”, explica Sant Felius, regidor de Promoció económica, ocupació i comerç i Mobilitat, transport i seguretat. A més, es reordenarà la circulació establint prioritats a Cap del Pla i a Cal Blau.

Felius afegeix que aquestes millores complementen les actuacions que es van fer el mes d’octubre, i formen part del Pla de Mobilitat i Seguretat Viaria. Les obres tenen un cost aproximat de 3.000€ i està previst que finalitzin les properes setmanes, si les condicions meteorològiques ho permeten.

millores senyalitzacio mobilitat 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a