L’Ajuntament de Gironella adquireix dues bicicletes elèctriques

bicicletes electriques 

Gironella aposta per la mobilitat sostenible

La Diputació de Barcelona ha fet entrega de dues bicicletes elèctriques a l’Ajuntament de Gironella en un acte a l’Edifici del Rellotge, al recinte de l’Escola Industrial de Barcelona, destinades als serveis municipals.

Josep Camps, regidor de sostenibilitat, explica que des del consistori es treballa per aconseguir un municipi més sostenible, i per aconseguir-ho és necessari un canvi real dels hàbits de mobilitat. Camps destaca que l’adquisició d’aquestes bicicletes permetrà donar exemple a la ciutadania. L’Ajuntament de Gironella ja disposa d’una furgoneta elèctrica, destinada al servei d’obres municipal, i d’una tercera bicicleta elèctrica utilitzada pels agents locals.

Aquesta actuació, però, no és la única aposta del consistori per reduir la contaminació i aconseguir una Gironella més sostenible, ja que en els últims anys s’han fet actuacions a tot el municipi com ara la renovació de l’enllumenat amb tecnologia LED, la instal·lació d’una caldera de biomassa a l’Escola Gironella, el canvi dels tancaments a l’Escola Sant Marc, o la instal·lació d’un punt doble de càrrega de vehicles elèctrics.

Des de la implantació del programa per fomentar una política general d’eficiència energética, l’any 2008, la Diputació de Barcelonaha lliurat un total de 712 bicicletes elèctriques a 223 municipis.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a