L’APP de Gironella permet consultar la infermera virtual

cromo comunicacio2

La Infermera Virtual és un portal creat pel Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona

La Infermera virtual (Iv) és un portal de promoció i educació per a la salut, un espai virtual d’interrelació i coneixement a disposició de tots els ciutadans. A partir d’ara, la Infermera virtual es pot consultar a través de l’APP de Gironella, a l’apartat de salut.

Teresa Terricabres, regidora d’Atenció Social, explica que l’eina és molt útil per informar-se sobre l’alimentació saludable, resoldre dubtes sobre l’embaràs, com afrontar situacions de dol, etc. Terricabres destaca que tota la informació és veraç i actualitzada, i això pot ajudar als usuaris a resoldre dubtes sobre situacions quotidianes.

La IV és un actiu per a la salut, un recurs que potencia la capacitat de les persones, les comunitats i les poblacions per mantenir la salut i el benestar. Des del 2005 el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona treballa en la seva concepció desenvolupament.

El portal posa a disposició de l’usuari el coneixement infermer per tal que la infermera i l’usuari es puguin comunicar d’una manera directa i efectiva, amb l’objectiu de capacitar la persona per prendre decisions sobre la seva pròpia salut. La web està dividida en tres grans àrees: activitats de la vida diària, situacions de vida, i problemes de salut.

APP de Gironella

L’APP de Gironella, disponible per Android i iOS, es va posar en funcionament el juny de l’any 2017, i a dia d’avui està instal·lada a més de 800 dispositius. Els usuaris de l’app poden consultar l’agenda municipal, els telèfons d’interès, i el directori de comerços del municipi. A més, l’aplicació també permet seguir mitjançant GPS les rutes turístiques del municipi, reservar locals municipals i concertar visites amb l’Alcalde, entre altres.

Una de les característiques més destacades és la possibilitat de comunicar incidències de la via pública. Els usuaris només han de seleccionar el tipus d’incidència, adjuntar una foto, descripció i la ubicació. En aquests dos anys s’han gestionat 192 incidències, i el 80% s’han atès en menys de 3 dies.

L’App de Gironella es pot descarregar a través d’aquest enllaç.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a