La Llar d'avis de Gironella estrena nous espais a la segona planta de l’edifici

mida foto petita

Les obres han permès donar per acabada la reforma total de l’edifici, amb nous espais per a activitats per a la gent gran

El casal de Gent Gran de Gironella, la Llar, compta des d’avui amb nous espais per a activitats. Després d’uns mesos d’obres, l’equipament presenta públicament aquesta tarda les aules que s’han incorporat a la primera planta durant la segona i última fase d’obres de reforma de l’edifici. L’actuació ha permès adequar els espais interiors, els aïllaments de teulada i les instal·lacions de la segona planta. A més, s’hi ha instal·lat un ascensor i s’ha climatitzat la planta. El cost de les obres ha estat de gairebé 97.500 € que s’assumeixen amb fons municipals.

La regidora d’Atenció a les Persones, Teresa Terricabres, explica que la voluntat de l’Ajuntament és poder treballar conjuntament amb la residència per impulsar nous tallers per a gent gran, especialment pensats per combatre els primers símptomes de malalties com l’alzheimer. Per Terricabres, els nous espais permetran fer un pas endavant en un servei molt ben valorat per part dels usuaris, i ampliar el públic a qui es dirigeix.

Les novetats de l’edifici es podran visitar avui a partir de 2/4 de 4 de la tarda, quan començarà una demostració de centres de flors amb Lourdes Lladó. A 2/4 de 6, Montse Larrubia oferirà un taller de sabons naturals. A més, durant la tarda s’oferirà berenar, i se celebrarà un campionat de billar i un de rummikub, amb premis i obsequis per als participants. Demà dissabte, l'edifici també celebrarà una jorada de portes obertes de 5 de la tarda a 8 del vespre.

 

El casal de Gent Gran La Llar  es va inaugurar l'octubre de l'any 2010 i està dirigit a les més de 1.200 persones majors de 65 anys o bé jubilades del municipi, que poden participar a les més de 30 activitats permanents trimestrals que s'organitzen. L’equipament disposa d'una dinamitzadora i un conserge per fomentar l'activitat dels usuaris, i que sigui aquest espai un lloc de trobada i reunió. L’edifici també és la seu social de l'Associació de Gent Gran Gerundella.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a