Gironella ofereix dos cursos per aprendre a utilitzar els desfibril·ladors DEA

web cursos dea

Es faran a la Biblioteca i la intenció és que la ciutadania agafi confiança per si mai els ha d'utilitzar

L'Ajuntament de Gironella segueix treballant per convertir el poble en un municipi cardioprotegit. En aquest sentit, durant les darreres setmanes s'han instal·lat quatre nous desfibril·ladors i s'han convocat, com es va anunciar a principis de novembre, dos cursos oberts a la ciutadania per aprendre'n el funcionament. La intenció és que la població agafi confiança per si en un determinat moment ha d'utilitzar un dels dispositius DEA (desfibril·lador extern automàtic) instal·lats.

Els cursos es faran a la Biblioteca els dies 12 i 19 de desembre, de 16.00 h a 20.00 h, i caldrà inscripció prèvia a l'Ajuntament, ja que les places són limitades. El projecte el subvenciona la Diputació de Barcelona i es preveu que es puguin convocar nous cursos de cara a l'any vinent. En aquesta ocasió, faran la formació un bon nombre de treballadors municipals i també els centres escolars.

La intenció de l'Ajuntament, tal com es va anunciar el passat mes de novembre, és arribar fins als 18 o 20 DEA, garantint així que n’hi hagi a tots els barris i colònies del municipi, a prop dels centres educatius i també en altres zones, convertint així Gironella en un municipi cardioprotegit.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a