Gironella celebra la Setmana del Cor per lluitar contra la malaltia cardiovascular

cor

La iniciativa compta amb  activitats diverses i s’hi han implicat diferents establiments i entitats del poble

Així, les activitats s’iniciaran dimarts vinent, dia 27 de setembre, amb una caminada organitzada pel CAP Gironella i dirigida pel Dr. Ferrer i la infermera Montse Casellas, sota el lema ‘CAMINA PEL TEU COR!’. La sortida serà a les nou del matí davant del CAP i la ruta tindrà una dificultat mitjana. Cal portar esmorzar, i s'obsequiarà els assistents amb una peça de fruita gentilesa de Supermercats Llobet.

Les activitats continuaran el dijous de la mateixa setmana amb una ballada de sardanes, de 10 a 11h, organitzada per la Llar de Gironella a la Llar. I el mateix dia, de 9 a 12h, les infermeres del CAP Gironella s’instal·laran davant l’antiga caserna de la Guàrdia Civil per calcular el risc cardiovascular (RCV) a qui ho vulgui i donar consells i informació per prevenir les malalties relacionades amb el cor. Aquesta activitat també comptarà amb la col·laboració de la farmàcia Guixé i la farmàcia Bovet-Franch, que oferiran proves de colesterol als usuaris.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a