Més bonificacions pels usuaris de la deixalleria mòbil a Gironella

Més bonificacions pels usuaris de la deixalleria mòbil

Per quart any consecutiu, l’Ajuntament de Gironella premia a les persones que reciclen utilitzant el servei de deixalleria mòbil que augmenta la periodicitat

El servei de deixalleria mòbil passa a oferir-se cada mes i no cada dos mesos com s’havia fet fins ara des de la seva implantació, segons explica David Font, alcalde de Gironella.

D’aquesta manera s’activa la campanya Recicla’t per aquest 2015, que ha suposat un increment de la pràctica del reciclatge al municipi i de la que es fa una molt bona valoració des de l’Ajuntament de Gironella. Una iniciativa que des del 2012 bonifica als usuaris d’aquest servei amb descomptes en el rebut municipal d’escombraries.

Alfons Ballús, regidor de Sostenibilitat, explica que amb aquesta campanya s’incrementa la pràctica del reciclatge i augmenta la fidelització dels usuaris gràcies als descomptes en els rebuts municipals referents a aquest sector. A més, s’han reduït les deixalles no convencionals fora dels contenidors, generant més civisme per part dels habitants del municipi.

Amb el nou sistema que es posa en marxa aquest dijous 15 de gener amb la primera visita de la deixalleria mòbil a la Plaça de l’Estació, els usuaris que facin servir la deixalleria de 3 a 6 vegades a l’any obtindran una bonificació del 6% en el rebut del 2016, els que ho facin de 7 a 10 vegades obtindran un incentiu del 8% i els que l’usin més d’11 cops al llarg d’aquest any tindran un 10% de descompte. Cal recordar que fins ara les bonificacions eren del 3, el 5 i el 8%.

Per poder beneficiar-se d’aquests incentius s’ha d’utilitzar la deixalleria mòbil un parell de cops a l’any. A partir d’aquí, la reducció de la taxa es calcularà segons el grau d’utilització del servei. El control de les vegades que els usuaris la facin servir s’efectua a través d’uns carnets que se segellen al mateix punt de recollida o a les oficines de l’Ajuntament.

L’any passat al voltant d’unes 160 persones es van beneficiar dels diferents percentatges de descompte en el rebut municipal d’escombraries. Unes xifres similars als anys anteriors i que demostren la consolidació d’aquest servei que compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Podeu consultar els horaris de la deixalleria mòbil a Gironella per aquest 2015 aquí.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a