Recaptats 1.425 quilos d’aliments a Gironella

Recaptats 1.425 quilos d’aliments a Gironella

La Fundació Residència Sant Roc coordina la iniciativa de recollida d’aliments bàsics als diferents establiments adherits al Gran Recapte.

El Gran Recapte d’Aliments, una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària, recull 1.425 quilos d’aliments als diferents punts de recollida del municipi de Gironella.

Al llarg dels dos dies que ha durat la iniciativa, el passat divendres 28 i dissabte 29 de novembre, han estat moltes les persones que han donat aliments com paquets de llegums, arròs i conserves, que es donaran als gironellencs i gironellenques que més ho necessiten.

Actualment, a Catalunya, es calcula que un 20% de la població viu en situació de pobresa.

Impulsat pel Banc dels aliments ara fa 6 anys, el Gran Recapte ha recollit més de 4 milions de quilos de productes a tot Catalunya en un sol cap de setmana. Una acció solidària que també serveix per donar a conèixer la situació que travessen persones properes arran de la crisi econòmica.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a