De la fira al plat, el sopar del blat de moro escairat

 1121 sopar purissima

L’Església Vella acollirà el sopar de la Fira de la Puríssima

El dimecres 5 de desembre l’Església Vella serà l’escenari del sopar “ De la fira al plat”, en motiu de la Fira de la Puríssima, a càrrec del Xevi Poll, xef d’El taller de càtering. L’acte, serà amenitzat pel duet Ivette & Oriol.

El sopar, que arriba a la 5a edició, es va celebrar per primera vegada per commemorar el 25 aniversari de la Fira de la Puríssima de Gironella, i agrair a totes les persones i entitats que havien participat a la fira. A més, M. Àngels Sallés, regidora de promoció econòmica, explica que el sopar permet donar a conèixer el blat de moro i descobrir opcions de cocció, més enllà de la tradicional escudella.

El menú està compost de 4 tapes salades i una dolça, que serà el postre. També inclou barra de begudes amb aigua, vi blanc, vi negre i cava. El preu del sopar és de 20€/persona.

  • Donut d’espinacs farcit de brandada de bacallà, bacallà esqueixat, sèsam negre i crumble de blat de moro escairat amb sopeta de poma àcida.
  • Nyoquis de blat de moro escairat amb consomé de pollastre i vinagre de “Jerez”
  • Taco d’alfàbrega, costella de vedella, pipares, blat cruixent, coco i cacauet
  • Gyoza de pollastre amb crema de blat de moro escairat, llima i filaments de xili
  • “Mochi” de blat de moro escairat, xocolata i té verd “matcha”

Els tiquets del sopar es poden comprar a l’Ajuntament de Gironella i a la Dietètica Beth.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a