Concurs per trobar el cartell que anunciarà la Festa Major de Gironella

Concurs per trobar el cartell que anunciarà la Festa Major de Gironella

 

L’Ajuntament de Gironella obre un concurs per crear la imatge que corporativa  de la Festa Major que tindrà lloc del 19 al 23 d’agost de 2016

El regidor de Cultura, Festes i Patrimoni, Lluís Vall, ha anunciat que per primer cop a la vila i en la línia d’aconseguir una Festa major més participativa es convoca un concurs per trobar la imatge que anunciarà la Festa Major del municipi i en què la persona guanyadora rebrà 300 euros de premi pel disseny.

Els cartells es poden lliurar fins el proper 30 d’abril a l’Ajuntament de Gironella a l’atenció de la regidoria de Cultura i Festes de forma presencial, mitjançant correu certificat o per missatgeria

Tal com ha explicat Vall, les obres han de ser originals i inèdites i el tema és la Festa Major de Gironella i en cap cas poden haver estat premiades en d’altres concursos.

Tot i que la tècnica és lliure ha de ser apta per a la seva reproducció en quadricromia, evitant la utilització de tintes metal·litzades, fluorescents o relleus enganxats. Aquí es poden consultar les bases per a la participació en aquest certamen.

 

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a