La Fúmiga, Hotel Cochambre i El Pony Pisador, els caps de cartell de Sant Roc 2022

0715 concerts santroc2022

El ple també va aprovar el Pla municipal de Prevenció d’Incendis forestals

L’Ajuntament de Gironella ha presentat els concerts de Sant Roc 2022, que se celebrarà del 16 al 23 d’agost a la perla. La programació inclou un total de 18 concerts repartits al llarg dels 8 dies de Festa Major.

Lluís Vall, regidor de Cultura, ha explicat que enguany la programació es presentaré en un nou format de píndoles en funció del públic i/o la tipologia de l’espectacle. “Avui presentem els concerts i el cartell principal, i mica en mica anirem presentant la resta de programació” ha explicat Vall.  El cartell posa èmfasi en l’almorratxa, per reivindicar-la com a símbol d’identitat de les festes, però també del municipi.

cartell concerts santroc gironella 2022Aquesta Festa Major hi haurà concerts per a tots els públics, amb grans grups i orquestres per a totes les edats, com ara La Fúmiga, El Pony Pisador, l'Orquestre Venus, Les Anxovetes o el tribut a l'Oreja de Van Gogh, entre altres. 

“Enguany, es recupera la normalitat de la Festa Major després de dues edicions limitades per les restriccions de la Covid-19” ha explicat David Font, alcalde de Gironella. “Volem que Sant Roc deixi petjada, i que la ciutadania s’anoti a l’agenda les dates de la festa, ja que és important no només celebrar-ho, sinó que la població també hi participi i ho visqui”, ha afegit Font.

Una de les novetats d’enguany, és que els concerts joves tornen a ser gratuïts, es recupera l’espai Vermusic a la plaça de l’Església, i la resta de concerts se celebraran a la plaça de l’Estació o a la Plaça de la Vila.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a