Els barris de Gironella, els protagonistes del Carnestoltes

0217 presentacio carnestoltes

L’Ajuntament planteja un Carnestoltes per viure des del balcó

L’Ajuntament de Gironella ha presentat avui el Carnestoltes 2021, que començarà aquest divendres amb actes exclusius a les escoles i a la Fundació Sant Roc, i la ja tradicional Glitter Party.

Lluís Vall, regidor de Festes, ha explicat que enguany els protagonistes seran el barris, ja que s’ha organitzat un concurs entre barris. Des de l’Ajuntament es va dividir el municipi en 12 barris, ”i ells mateixos han escollit un sobrenom i la temàtica de la seva decoració” ha comentat Vall. El regidor ha afegit que la idea és que els veïns decorin els seus balcons, però també els elements de la via pública per engalanar els carrers i places del municipi, per fer un “Carnestoltes espectacular”.

Dissabte a la tarda se celebrarà la gran festa del Carnestoltes des dels balcons del municipi, mentre La Perla recorrerà els carrers de Gironella per veure els barris disfressats, i entregarà ja els premis als barris guanyadors del concurs. Simultàniament a través del Canal de Youtube de l’Ajuntament DJ Weah oferirà una sessió per amenitzar la festa als balcons.

Paral·lelament, també se celebrarà un concurs de balcons, on s’atorgarà un val de 100€ per gastar als comerços del municipi al millor balcó de cada barri. Per participar-hi caldrà inscriure’s al concurs a través de l’APP de Gironella.

Diumenge es posarà el punt i final a un cap de setmana de disbauxa amb l’Escape Town: Volem el Castell de Gironella, una activitat familiar gratuïta en grups de màxim 6 persones de la mateixa bombolla; i l’espectacle “Humor en clau de dona”, per a majors de 18 anys.

Descarrega el programa complert aquí.

ENTRADES

Humor en clau de dona. 5€

Escape Town: Volem el Castell de Gironella. Gratuït

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a