Gironella obre la convocatòria de beques esportives per infants i adolescents per promoure la inclusió social

611 ajuts esport volei

Es poden presentar les sol·licituds fins el 30 de novembre

L’Ajuntament de Gironella obre una convocatòria d’ajuts per a la realització d’activitats esportives d’infants i adolescents de 3 a 18 anys, empadronats al municipi de Gironella i que es troben en una situació social i econòmica, o que tinguin dificultats especials per accedir a activitats esportives.

El consistori gironellenc vol que l’esport sigui accessible per a tothom ja que les activitats esportives són considerades qüestions de necessitats vitals, afavoreixen la integració i la prevenció dels infants i adolescents en risc d’exclusió socials, així com una millora de convivència en el seu entorn i una transmissió positiva de valors personals i socials, com ara el respecte, la superació, l’esforç, hàbits saludables, etc.

Per la regidora d’esport de l’Ajuntament de Gironella, Mª Àngels Sallés, “la convocatòria d’aquests ajusts és necessària per fer de Gironella un municipi encara més inclusiu”, i afegeix que “és una bona oportunitat per a tots aquells infants i joves que per causes diverses no poden accedir a activitats esportives, en tinguin l’oportunitat”.

L’Ajuntament disposa de 2.870,40€ provinents del programa “Esport per prevenir el risc d’exclusió social”, finançat per la Diputació de Barcelona. Els ajuts cobriran part de les tarifes de les activitats esportives, i els beneficiaris hauran d’assumir la diferència entre el cost total de l’activitat i l’ajut atorgat.

Les sol·licituds es poden presentar fins el dia 30 de novembre a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament en horari d’atenció al públic.

Es poden consultar les bases de la convocatòria aquí, i el formulari de sol·licitud aquí.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a