Gironella treu a concurs els serveis de bar, socorristes, taquillers i manteniment de la Piscina

cromo piscina

S’han posat en marxa dos concursos i un procés selectiu de personal. Es continua optant per externalitzar el servei de socorristes, després dels bons resultats de l’any passat

L’Ajuntament de Gironella ha iniciat els tràmits per a la concessió dels serveis relacionats amb la Piscina Municipal. Aquest any, per primera vegada, el contracte pel servei de socorrisme s’amplia i tindrà una vigència de dos anys: 2017 i 2018. Els nous contractes entraran en vigor a mitjans del mes de juny i es divideixen en tres processos: 

- Bar: el contracte té un valor de 2.541 € i es prorrogarà per l’any vinent sempre que s’hagi prestat el servei amb diligència. Qualsevol empresari es pot presentar al procediment. Podeu consultar el plec de clàusules clicant aquí.

- Socorristes: s’establirà un contracte administratiu de serveis, mitjançant procediment obert, a l’oferta econòmicament més avantatjosa. El pressupost màxim és de 38.000 € per a cada temporada (2017 i 2018) i s’hi pot acollir qualsevol empresari. Podeu consultar el plec de clàusules clicant aquí.

- Taquillers i manteniment: s’obre un procediment de selecció per a la contractació de tres places de taquiller i una de manteniment, en contracte laboral a temps parcial. Durant el procediment per a l’elecció  s’avaluaran els mèrits de cada espirant. Podeu consultar els detalls del procés clicant aquí.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a