Les piscines de Gironella entraran en funcionament amb una jornada de portes obertes

Les piscines de Gironella entraran en funcionament amb una jornada de portes obertes

Per primer cop, durant tot el mes de juliol es programen activitats d’aigua per a totes les edats i nivells

Després de diverses actuacions de remodelació les piscines municipals de Gironella entraran en funcionament el proper dissabte, 18 de juny, amb una jornada de portes obertes que permetrà veure l’estat de les instal·lacions i que tothom qui ho vulgui s’hi pugui remullar gratuïtament.

La regidora d’Esports, M. Àngels Sallés, ha detallat que entre les accions dutes a termes s’hi destaca la remodelació de la cuina del bar de la piscina, els arranjaments a la piscina mitjana i l’habilitació de més aparcaments per a bicicletes.

Sallés també explica que enguany el servei de socorristes el gestionarà una empresa especialitzada i s’incrementa el nombre de socorristes en la franja matinal. Així, hi haurà 3 socorristes tant al matí com a la tarda a diferència d’anteriors temporades.

Es mantenen les tarifes de les entrades i els diversos abonaments i les gratuïtats i descomptes per a persones amb grau de disminució

La gran novetat d’aquesta temporada d’estiu és la campanya Al juliol tira’t de cap a l’aigua en què per primera vegada al municipi es realitzaran activitats per a totes les edats i nivells a dins de l’aigua. Així, es podrà practicar l’aquagym o s’impartiran cursets de natació per a adults, tant pels que en saben com pels que volen perfeccionar l’estil, matisa Sallés.

Aquí podeu consultar els preus i horaris de les diferents activitats que començaran el 4 de juliol i finalitzaran el proper 29 de juliol. Tothom qui hi estigui interessat pot inscriure’s a l’Ajuntament de Gironella en horari d’atenció al públic.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a