Finalitzen les obres de millora al camp d’esports i al poliesportiu municipal de Gironella

Finalitzen les obres de millora al camp d’esports i al poliesportiu municipal de Gironella

Ambdues actuacions formen part del programa de millora de la zona esportiva del municipi, previstes des de la passada legislatura

Després d’una demanda insistent del Club de futbol Atlètic Gironella, la nova teulada en dos dels vestidors del camp municipal d’esports ja és una realitat. Amb l’obra, que s’ha portat a terme per l’adjudicatari Ramon Portell, queden resolts els problemes d’humitat que es vivien en aquesta part del recinte.

Una actuació que ha tingut un cost total de 20.825’31 euros.

A hores d’ara, es preveu una nova execució que serà finalitzar el quart vestidor d’aquest espai municipal que està a mig construir.

El cost total d’ambdues actuacions de millorar a la zona esportiva ha estat de 36.654’84 euros

Per altra banda, el Pavelló municipal compta amb una nova instal·lació de xarxa d’aigua calenta. Així, s’ha modificat tota la instal·lació des del dipòsit d’aigua calenta cap als quatre vestidors i als dos dels monitors i àrbitres, instal·lant-hi un nou tub pel circuit d’aigua calenta amb aixetes termostàtiques.

La regidora d’Esports, M. Àngels Sallés, informa que amb la nova infraestructura s’ajudarà a prevenir la legionel·losi i que arriba després de que el Departament de Salut Pública de la Generalitat alertés d’aquest risc.

La instal·lació, realitzada per Aïllaments i Instal·lacions Rial, SL ha tingut un cost de 15.829’53 euros i ha estat subvencionada pel Consell Català de l’Esport en un 60%.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a