La piscina municipal obrirà les portes dissabte 19 de juny

0614 obertura piscina gironella 

Els abonaments es poden comprar a piscinagironella.cat


Aquest dissabte de setmana la piscina municipal tornarà a obrir les portes per inaugurar la temporada d’estiu 2021, recuperant l’horari de 10.00h a 20.30h, els cursets de natació i l’Aquagym.

El regidor d’Esports, Miquel Serra, ha explicat que la venda d’entrades i abonaments tornarà a ser online, però s’ha buscat un nou sistema que sigui més intuïtiu i pràctic. A més, també es permetrà la compra d’entrades i abonaments sense descompte a la taquilla de la piscina.  Els abonaments sense descompte es podran adquirir a piscinagironella.cat, i els abonaments amb descompte s’hauran de tramitar presencialment a les oficines de l’Ajuntament aportant la documentació necessària per justificar la bonificació.  Enguany, els abonaments per a persones empadronades a Gironella de més de 70 anys es podran fer online o al Casal La Llar els dimarts, dimecres i dijous de 15.00h a 19.00h.

Pel que fa als preus, es recuperen els de l’any 2019, i es mantenen les gratuïtats a infants nascuts després del 2016, persones empadronades al municipi nascudes abans del 1951, així com els descomptes per a l’adquisició d’abonaments de temporada familiars (mínim 3 abonaments d’una mateixa unitat familiar), de famílies monoparentals o nombroses, per a persones jubilades i persones amb grau de discapacitat. Els preus es poden consultar en aquest enllaç.

Serra ha afegit que enguany s’han renovat les dutxes exteriors i s’han fet tasques de manteniment dels vasos i la maquinaria interna de la piscina.

NORMATIVA

Les normes de funcionament i ús de la piscina municipal, que són d’obligat compliment, s’han adaptat a la situació actual, i per tant, serà obligatòria la desinfecció de les mans amb gel hidroalcohòlic, i accedir amb mascareta.

Per poder accedir a la zona de bar o banys serà obligatori l’ús de mascareta.

Pel que fa la zona de gespa, es permetrà que les famílies o grups d’amics es puguin situar en les zones que prefereixin de tot l’espai habilitat, sent obligatori però preservar les distàncies de seguretat establertes entre els diferents grups de persones. L’Ajuntament apel·la a la responsabilitat de les persones usuàries de l’equipament per tal que respectin les normes i les distàncies de seguretat, per evitar que sigui necessari prendre’n d’altres que impliquin una major restricció o llibertat de moviment en la zona de gespa i dels propis vasos d’aigua de la piscina.

COMPRA D’ENTRADES I ABONAMENTS

La compra d’entrades i abonaments es farà per piscinagironella.cat. Al ser un nou sistema és necessari tornar-se a registrar per adquirir abonaments i entrades, no serveix l’usuari de l’any passat.

Cal recordar que l'abonament de temporada és personal i intransferible, per tant, s'ha de comprar amb el nom de la persona que l'utilitzarà.

El sistema oferirà un codi QR tant per les entrades i abonaments que servirà com a entrada a la piscina, i s’haurà d’escanejar tant per entrar com per sortir de l’equipament. Les persones que adquireixin un abonament de temporada o de 15 dies podran accedir a la piscina ensenyant el codi QR, no farà falta reservar ni comprar entrada.

Guia, com comprar entrades i abonaments.

Recomanem que us descarregueu l’APP EntradesPiscina al vostre smartphone. Des d’allà podreu comprar entrades, abonaments, i tindreu els codis QR sempre a mà.

Descarregar l'APP per iPhone.
Descarregar l'APP per Andriod.
 
 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a