La gironellenca “MOM muntatges i manteniment” cedeix 4 dispensadors de gel hidroalcohòlic pels centres educatius de Gironella

 

Els centres educatius es preparen per a la reobertura

L’empresa gironellenca MOM muntatges i manteniment ha iniciat la fabricació de dispensadors de peu per a gel hidroalcohòlic, i n’ha cedit un per a cada centre educatiu del municipi: l’IES Pere Fontdevila, l’Escola de Gironella, l’Escola Sant Marc Bassacs i FEDAC Gironella. A més, l’Ajuntament n’ha adquirit per ubicar a diversos equipaments, com ara la Biblioteca Municipal o la pista de pàdel.

Coincidint amb l’entrada a la Fase 2 del pla de desconfinament el proper dilluns 1 de juny els centres educatius del municipi es preparen per a la reobertura seguint els protocols del Departament d’Ensenyament, i s’han doblat els torns de neteja i desinfecció als centres, explica Lurdes Roset.

Les llars d’infants municipals oferiran servei d’acollida de 9.00h a 13.00h, amb un màxim de 5 infants per aula per a les famílies que hagin de realitzar treball presencial sense possibilitat de flexibilitzar-lo, i s’habilitarà una aula i un espai al patí per a cada grup d’alumnes, evitant així el contacte entre grups. Paral·lelament, la resta de centres educatius han elaborat els seus propis plans de reobertura

Instal·lació dels dispositius als centres

Escola de Gironella

Escola Sant Marc Bassacs

FEDAC Gironella

IES Pere Fontdevila

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a