L’Ajuntment de Gironella atorga 7.076€ en ajuts de material i llibres pel curs escolar 2019/2020

20160218 projecteducatiu

S’han aprovat el 80% de les sol·licituds presentades

L’Ajuntament de Gironella, conscient de la problemática que pot suposar l’adquisició de material escolar i llibres, va obrir una convocatoria d’ajuts pel curs 2019-2020 pels alumnes empadronats a Gironella. En total, es van rebre 98 sol·licituds, i s’han atograt 79 ajuts.

De totes les sol·licituds presentades 19 no complien amb els requisits, ja que tenen ingressos superiors a l’indicador de renda de suficiència, son beneficiaris de la beca del Departament d’Ensenyament, o cursaran Batxillerat.

Lurdes Roset, regidora d’Educació, ha explicat que el nombre d’ajuts atorgats segueix en línia amb els altres anys, i destaca que no s’ha esgotat el pressupost destinat a aquesta convocatòria, dels 7.500€ disponibles, s’atorguen ajuts per valor de 7.076,30€.

La convocatòria d’ajuts anava destinada a tots els alumnes empadronats a Gironella, matriculats en centres públics o concertats d’educació infantil, primària, i secundària obligatòria, de famílies en situacions de necessitats socials o econòmiques. Els ajuts estan coordinats amb l’educadora social i les direccions del centres educatius, i es basen en barems diferents als dels protocols d’ajudes de caràcter social, ampliant així el nombre de famílies que hi tenen accés.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a