L’Ajuntament de Gironella renova els tancaments de l’Escola Sant Marc Bassacs

 0110 tancaments escola bassacs

Els nous tancament permeten millorar l’eficiència energètica

Aprofitant les vacances de Nadal, l’Ajuntament de Gironella ha substituït els tancaments exteriors de l’Escola Sant Marc de Cal Bassacs per tal de millorar l’eficiència energètica de l’edifici. L’edifici, que data dels anys 70, tenia encara els tancaments originals i que no tenien ni aïllament tèrmic ni tampoc el sistema de doble vidre de seguretat.

Aquests nous tancaments, d’alumini i amb doble vidre, també han permès millores estètiques, ja que disposen en els envidraments les seguretats dels vidres laminars i s’han pogut eliminar les reixes metàl·liques existents, donant així major lluminositat a les aules.

David Font, alcalde del municipi i regidor d’ensenyament, ha destacat que aquesta actuació era necessària per millorar l’eficiència energètica del centre i ha permès tenir unes aules amb més llum, i obertes amb l’entorn, així com també formen part de les actuacions de millora constants que es fan en centres educatius perquè els alumnes hi estiguin en condicions més favorables.

En total, s’han canviat 70,30m2 de tancaments, el que equival a 13 finestres, i ha tingut un cost de 26.931,45€.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a