Comença la fonamentació de la nova escola Gironella

20170623 escola

La fase d’enderroc ja s’ha finalitzat, i es preveu que els alumnes acabin el curs vinent ja al nou edifici

Les obres de l’Escola Gironella segueixen a bon ritme segons el calendari previst. Tal com van avançar la consellera Meritxell Ruiz i l’alcalde de Gironella, David Font, en una visita al centre el passat mes de març, les obres d’enderroc dels antics edificis dels Mestres ja s’han finalitzat, i l'Escola Gironella enfila una nova fase amb la fonamentació del nou edifici de 2 plantes que acollirà les aules. La previsió dels responsables de l'obra és de no aturar els treballs durant aquests mesos d’estiu, i que els alumnes acabin el curs vinent ocupant ja el nou edifici.

En aquell moment, les tasques es focalitzaran en els dos edificis d'aules actuals, on hi haurà el nou gimnàs, la sala polivalent, el menjador i la biblioteca. Abans, durant aquest estiu, ja s'haurà actuat a la zona aprofitant les vacances escolars per reconduir algunes canalitzacions de subministraments del pati sense interferir en l'activitat de l'Escola.

Les obres tindran un cost global de gairebé 4,2 milions d’euros, del quals 420.000 € els aportarà l’Ajuntament i es destinaran bàsicament al nou gimnàs del centre.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a