Comença una nova edició dels cursos de català per a adults a Gironella

catala web

És la setena edició consecutiva dels cursos destinats a persones adultes. La reunió de presentació del projecte és aquest dijous

Des de l’Ajuntament de Gironella conjuntament amb l’àrea de Polítiques Migratòries del Consell Comarcal del Berguedà, s’impulsa una nova edició del projecte de Capacitació Lingüística en Llengua Catalana del municipi.

L’objectiu dels cursos de català és promoure l’alfabetització i l’aprenentatge de la llengua catalana en les persones adultes del municipi, una iniciativa que ja fa set anys consecutius (2009) que es porta a terme amb èxit.

Totes les persones interessades en participar en aquest projecte podran, a través de la llengua, facilitar la seva integració en la comunitat i la vida social de Gironella, entenen que l’ús del català és la principal eina de què disposen totes les persones nouvingudes per a deixar de ser-ho, ja que els permet ser reconeguts com a membres participants de la societat d'acollida i així accedir en igualtat de condicions a la ciutadania.

El projecte es durà a terme al municipi de Gironella, a l’espai Sant Tomàs, ubicat  al Carrer Sant Joan Batista de la Salle 4,  tots els dimarts i dijous del curs escolar, amb data d’inici el 18 d’octubre de 2016 i de finalització el 18 de maig de 2017.

Per tal d’adaptar-se a les necessitats de les persones interessades, hi haurà dos nivells diferenciats:

  • Als matins (10,45h – 12,15h) es portarà a terme el grup d’alfabetització, per a persones que tot just s’inicien amb la llengua catalana.
  • A les tardes (15h – 16,30h) hi haurà el grup de neolectura, per a persones que ja volen fer un pas més i iniciar el domini de la llengua escrita.

Per tal de rebre el certificat d’aprofitament del curs, totes les persones hauran de superar el 75% de l’assistència presencial al curs.

Les persones interessades en la formació poden adreçar-se a les dependències municipals de l’Ajuntament de Gironella per tal de formalitzar la inscripció, així com assistir a la reunió de presentació del projecte el proper dijous 13 d’octubre a les 11 del matí a l’Ajuntament de Gironella on es donarà la resta de la informació.

Podeu consultar el díptic dels cursos aquí

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a