L’Ajuntament de Gironella augmenta en un 25% les subvencions per a material i llibres escolars pel proper curs

L’Ajuntament de Gironella augmenta en un 25% les subvencions  per a material i llibres escolars pel proper curs

En el tercer any d’aquesta convocatòria d’ajuts s’arribarà a un import màxim de 8.000 euros

Conscient de la problemàtica que pot suposar per a algunes famílies del municipi l’adquisició de llibres i material escolar, l’equip de govern convoca per tercer cop consecutiu uns ajuts per a facilitar que tot l’alumnat del municipi disposi del material necessari pel proper curs escolar.

L’objecte d’aquesta convocatòria tal com ha explicat l’alcalde, David Font, és l’atorgament d’ajuts materials i llibres als alumnes empadronats a Gironella i que estiguin matriculats en centres públics o privats concertats d’educació infantil, primària o secundària obligatòria a famílies en situació de necessitats socials o econòmiques.

Es prendran com a referència els criteris econòmics i socials i l’import de les ajudes variarà en funció de la situació de cada sol·licitant i el cost dels llibres o material escolar

El termini per a presentar sol·licituds a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, en horari d’atenció al públic, finalitzarà el proper 27 de juny de 2016 i per a més informació podeu consultar les bases aquí.

En tots els casos serà necessari que el pare, mare o tutor legal de l’alumna col·labori amb el centre o AMPA en el projecte de socialització de llibres, en cas que el centre el porti a terme. 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a