Les Llars d’Infantils municipals estrenen nou equipament informàtic per millorar el treball entre nivells i professionals

cromo-ensenyament00

Aquest Nadal els dos serveis municipals educatius han rebut cinc ordinadors i una fotocopiadora cadascun

Des de principis d’any, cada aula dels dos equipaments municipals comptarà amb el seu propi ordinador. Així ho ha manifestat el regidor d’Ensenyament, Roger Ballús. D’aquesta manera es multiplicaran les possibilitat de treballar en comú entre les educadores i entre els diferents nivells. Fins ara, tan sols es disposava d’un sol ordinador per tot el centre, fet que dificultava poder desenvolupar la nova metodologia de treball impulsada per la direcció del centre.

Amb l’arribada d’aquests nous dispositius es podrà optimitzar temps i millorar la comunicació amb les famílies

Una de les utilitats que ja es venia desenvolupant fins a dia d’avui amb aparells reproductors de música eren les sessions musicals, on es busca estimular els infants a través de diferents cançons. Així, ara serà possible programar i treballar sessions completes a tots els nivells i amb més freqüència i agilitat.

Un altre aspecte que es millorarà amb l’adquisició d’aquest ordinador és la feina de preparació de les sessions per part del professorat, que serà molt més còmoda, així com també la comunicació amb les famílies que serà més fluïda.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a