El Consell d’Infants impulsa la creació de circuits d’orientació a Gironella

0625 consell infants

Els consellers també han decidit pintar el parc de la Font del Paco amb jocs tradicionals

El Consell d’Infants del municipi, format per joves i joves dels centres educatius d’educació primària, va celebrar l’acte de cloenda la setmana passada presentant els projectes escollits als seus companys.

Enguany, els 11 membres del consell, “han treballat varis projectes, alguns veuran la llum aquest 2021, i altres hauran d’esperar els propers anys”, comenta Lurdes Roset, regidora d’Ensenyament. Un dels projectes més importants, que es presentarà els propers mesos, és la creació de dos circuits d’orientació fixes al municipi, un urbà, i un de muntanya, que començaran a la zona d’autocaravanes. “El disseny dels circuits l’està fent el Club Orientació Berguedà”, i en projecte també hi col·labora l’Agencia de Desenvolupament del Berguedà, afegeix Roset.

Paral·lelament s’han pintat jocs a la Font del Paco, i s’ha començat a treballar amb el projecte dels camins escolars i la creació d’un skate park, ambdós de gran envergadura que se seguiran treballant el curs següent.

CONSELL D’INFANTS

El Consell d’Infants de Gironella es va constituir per primera vegada l’any 2017 i està format per 11 alumnes de 5è i 6è de les escoles del municipi (Escola de Gironella, Escola Sant-Marc Bassacs i FEDAC Gironella). 

Aquest òrgan municipal és l’encarregat d’escollir projectes pel municipi adreçats a infants de 0 a 12 anys, i compta amb un pressupost de 6.000€. Els consellers es reuneixen un cop al mes, enguany virtualment degut a la Covid-19, amb la regidora Lurdes Roset i reben visites de tècnics per assessorar-los en la creació dels projectes.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a