“El drac devorador de pizzes”, una llegenda per la igualtat de gènere

 0421 taller igualtat genere

El taller l’han realitzat els alumnes de 1r i 2n dels centres educatius del municipi

L’Ajuntament de Gironella, des de la regidoria de Serveis Socials ha organitzat una sessió de contes, incloent una versió humorística de la llegenda de Sant Jordi, per treballar temes de gènere amb els infants del municipi.

En concret, la sessió s’ha ofert als alumnes de 1r i 2n de primària de l’Escola de Gironella, FEDAC Gironella i l’Escola Sant Marc – Bassacs per treballar la igualtat de gènere d’una manera més propera i distesa. En la sessió es tracten temes com les relacions tòxiques i l’explotació laboral de la dona, entre d’altres.

L’espectacle explica una versió del conte de Sant Jordi on el drac és un devorador de pizzes que acostuma a “gorrejar” pizzes fins que es troba amb un noia anomenada Princesa. Com en al conte clàssic, el drac acabarà rebent una lliçó, respectant la primera norma dels contes de fades: els dolents han de rebre el que és mareixen; i trencant la segona norma, les princeses no són rescatades ni resten a l’abat del primer cavaller que passi.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a