Gironella presenta una nova edició de la Fira del Motor

 fira st josep gironella

Aquest any se celebra la desena edició de la trobada de clàssics 

Gironella es prepara per una nova edició de la Fira del Motor, també coneguda com a Fira de Sant Josep,  que enguany està de celebració. Mª Àngels Sallés, regidora de promoció econòmica, ha presentat avui les principals novetats de la fira, que transformarà el centre de la vila.

Els actes començaran dissabte al matí a la Biblioteca de Gironella amb un taller infantil, l’exposició i l’entrega de premis del 31è concurs de dibuix infantil. Des de dissabte a la tarda, l’Associació de Comerciants de Gironella omplirà el local del blat  d’estands amb les millors ofertes, i les actuacions d’Alter Sport. Diumenge serà el torn de les desfilades i les actuacions de l’esbart Sant Jordi i la Sala Kambua. Paral·lelament, la Plaça de l’Estació acollirà paradetes i atraccions. 

El plat fort arribarà diumenge amb la celebració del desè aniversari de la trobada de cotxes clàssics, que any rere any ha augmentat el nombre de participants fins a consolidar-se com un dels actes més importants de la Fira. El matí de diumenge l’Avinguda Catalunya es convertirà en un gran aparador comercial amb la presència de 10 concessionaris, paradetes i l’actuació dels Castellers de Berga i els Picapolls de la Gavarresa. A més, el Carrer Balmes tornarà a acollir l’espai d’entitats, on diverses entitats del municipi mostraran la feina que realitzen, i el Carrer Farguell acollirà les parades alimentaries .

Diumenge a la tarda les activitats continuen amb l’espectacle infantil “Pepa i Pili i les venedores de cactus”, de la Companyia Farras, i dos sorteigs. Per una banda, l’Associació de Comerciants sorteja un cap de setmana per, i per l’altre, l’Ajuntament de Gironella organitza el sorteig “#Gironella és comerç”, en motiu de la celebració de la segona setmana del comerç de Catalunya.

Podeu consultar més informació sobre la campanya en aquest enllaç, i el programa de la fira, aquí.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a