S’obren dues noves convocatòries a l’Ajuntament de Gironella per a la selecció de personal municipal

S’obren dues noves convocatòries a l’Ajuntament de Gironella per a la selecció de personal municipal

El termini per presentar instàncies per als diferents processos s’acaba el proper dilluns, 14 de març de 2016

La regidora de promoció econòmica i ocupació, M. Àngels Sallés, ha donat a conèixer avui els processos de selecció per a formar part del personal municipal. El primer servirà per a seleccionar una persona auxiliar tècnica dinamitzadora del Casal de la Gent Gran La Llar, i l’altre, per a cobrir dues vacants d’oficial de primera per a la brigada municipal, dins d’un pla d’ocupació amb 12 mesos de durada.

Per a la plaça de dinamització de La Llar es demana formació mínima de cicle formatiu de grau superior relacionat amb l’àmbit social i s’ofereix un contracte de 30 hores per setmana durant 3 anys.

Sallés ha explicat que les funcions són la de coordinar i dinamitzar el Casal de la Gent Gran, un espai que compta amb una programació estable d’activitats, i altres de puntuals, amb un públic objectiu superior als 1.300 ciutadans.

Així, aquesta figura esdevé clau perquè La Llar, inaugurada l’octubre de 2010, segueixi essent un Casal viu i doti de l’impuls necessari per mantenir l’activitat de la gent gran del municipi.

De les 30 hores previstes, 6 es prestaran a Casserres i a la dinamització del seu Casal, segons un conveni signat entre el consistori de Gironella i el casserrenc, tal i com ha especificat l’alcalde de Gironella, David Font.

Amb els nous processos, dels que se’n pot trobar més informació aquí, es cobriran tres llocs de treball municipals

La segona convocatòria servirà per a contractar dos oficials de primera per a la brigada municipal dins del Pla d’Ocupació Municipal 2016 i que complementaran les places de peó del programa Inclou que van començar a treballar el passat dimarts, 1 de març.

Aquestes dues noves places serviran per ampliar els efectius del cos municipal i donar resposta a les necessitats de manteniment d’espais municipals.

Com a tasques directes, hauran de fer més accessibles les voreres i construir-ne de noves en barris amb mala connectivitat, així com d’altres actuacions en diversos barris gironellencs.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a