Nova convocatòria per promoure la integració social i laboral amb el Programa Inclou

Nova convocatòria per promoure la integració social i laboral amb el Programa Inclou

Les persones seleccionades seran contractades per obra o servei determinat pel consistori de Gironella l’1 de març de 2016 amb una durada contractual de 6 mesos

L’Ajuntament de Gironella ha aprovat una nova convocatòria per seleccionar a 4 persones treballadores per a la realització d’actuacions de caràcter temporal i d’interès general i social de suport als àmbits del consistori, dins del projecte Inclou, en un procés de presentació de sol·licituds obert fins al proper 12 de febrer de 2016.

Aquest projecte que té la finalitat de promoure la integració social i laboral de persones del municipi en situació d’exclusió social, oferirà dues places per a conserge d’espais municipals i dues per a peó de la via pública.

Les funcions del conserge d’espais municipals consistiran en vigilància i custòdia dels edificis municipals, que implicaran l’obertura i tancament en els horaris establerts, la vigilància en entrada i sortida de persones, i funcions referides al manteniment i neteja de l’espai, en funció de les activitats previstes.

Per altra banda, el càrrec de peó de via pública consistirà en realitzar tasques rutinàries i senzilles vinculades als treballs de construcció i manteniment de carreteres, ponts, mobiliari urbà i altres tipus d’obres públiques.

És la setena convocatòria d’aquest projecte, ideat a finals del 2012, i del que se n’han beneficiat 28 persones

El contracte laboral que se subscriurà per a cada persona escollida serà de 6 mesos de durada, improrrogables, a partir de la data de contractació amb un promig de 37’5 hores setmanals de dilluns a divendres, de les quals, el 10% seran destinades a formació, tali com es farà constar en el contracte laboral.

Per a poder participar en aquesta convocatòria s’ha de presentar la documentació i complir els paràmetres que es pot consultar aquí.

Totes les sol·licituds s’hauran de presentar al Registre de l’Ajuntament de Gironella en horari d’atenció al públic, fins el 12 de febrer de 2016.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a