Convocatòria de subvencions 2015 per a associacions i entitats de Gironella

Convocatòria de subvencions 2015 per a associacions i entitats de Gironella

L’import global destinat a aquesta convocatòria és de 30.000 euros previstos al pressupost municipal de l’actual exercici

L’Ajuntament de Gironella obre una convocatòria de subvencions per a activitats que realitzin les associacions i entitats sense ànim de lucre del municipi entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2015.

A les bases, que podeu consultar aquí, s’estableixen els requisits i el procediments per atorgar aquestes ajudes en què cada entitat podrà presentar un màxim d’un projecte.

Per poder ser beneficiari de les subvencions de l’Ajuntament, les persones jurídiques, entitats i associacions han d’estar legalment constituïdes en el Registre Municipal d’Entitats, d’acord amb l’article 7.2a de l’Ordenança general de subvencions de l’Ajuntament de Gironella.

Aquestes subvencions, que es podran presentar a les Oficines municipals fins el proper divendres, 4 de desembre, són incompatibles amb d’altres que hagin tramitat els diversos sol·licitants

El Consistori presenta set eixos als que es podran destinar diferents imports màxims:  7.500 euros per a l’eix d’Atenció a les persones, 6.000 euros per Ensenyament, 1.500 per a Promoció econòmica i Comerç, 1.750 euros per Cultura, 750 euros per a Joventut, 10.000 euros per a Esports i 2.500 per a l’Àmbit veïnal.

En cap cas, l’import màxim de la subvenció no serà superior al 50% del pressupost de l’activitat presentada a la convocatòria i no superarà la quantitat de 6.000 euros.

Podeu trobar el model de sol·licitud aquí.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a