Segona convocatòria d’ajudes a autònoms i negocis al municipi de Gironella

Segona convocatòria d’ajudes a autònoms i negocis al municipi de Gironella

El 2014, quatre establiments comercials del municipi s’han beneficiat de la iniciativa nascuda l’any passat

Gironella es vol convertir en una població sensible a les necessitats dels emprenedors i empreses, així ho ha manifestat l’alcalde de Gironella, David Font.

D’aquesta manera, i seguint amb les mesures engegades l’any passat, se segueix perseguint la voluntat d’oferir avantatges competitius per a aquelles persones que vulguin crear el seu negoci al municipi.

Des del consistori gironellenc s’oferiran dos tipus de subvencions. La primera, que es podrà sol·licitar fins el proper divendres, 13 de novembre, i de la que s’informa aquí, és a fons perdut per tal de fomentar l’activitat econòmica al municipi, i es poden obtenir fins a 600 euros que serviran per destinar-se a les actuacions de millora, implantació o ampliació de negocis de la població. Font manifesta que es persegueix la constant modernització del teixit comercial existent a hores d’ara i alhora, es promocionen les noves incorporacions.

Totes les sol·licituds per a aquestes subvencions a l’emprenedoria es podran presentar a l’Ajuntament fins el proper divendres, 13 de novembre

El segon tipus de subvenció, és de fins al 25% de la quota de l’impost de vehicles de tracció mecànica, conegut com a impost de circulació, per a autònoms censats a Gironella i que necessitin el vehicle per treballar. Aquí es pot trobar informació sobre aquest tipus d’ajuda proporcionada per l’Ajuntament de Gironella.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a