Gironella s’inclou en el nou sistema tarifari integrat

Gironella s’inclou en el nou sistema tarifari integrat

A partir de l’1 de gener de 2015 s’inicia l’aplicació de la integració tarifària en transport públic a la comarca del Berguedà

Amb la integració tarifària els desplaçaments des de Gironella, amb Alsina Graells, fins a Barcelona seran més econòmics des del proper 1 de gener de 2015.

Un cop a la ciutat comtal, i utilitzant la T-10 que es facilita amb aquest pack, es podrà completar el viatge utilitzant altres models de transport integrats (metro, autobús, ferrocarril o tramvia) efectuant fins a tres transbordaments, sempre i quan el desplaçament sigui dins la primera corona tarifària i es validi la targeta en cada canvi de transport.

L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) posa a la disposició dos packs. Un de Berguedà-Barcelona de 7 zones a 52 euros i un altre, Berguedà-Bages, de 4 zones a 34’45 euros que es podran adquirir a l’Administració de Berga d’Alsina Graells i a l’Estació del Nord de Barcelona.

Per als desplaçaments interns a la comarca es disposa de targetes mono-modals de 10 viatges a preus de targeta integrada, d’1 o de 2 zones.

El Pack Berguedà-Barcelona està format per una targeta recarregable de 10 viatges d’Alsina Graells i una targeta integrada T-10 d’una zona per 52 euros

El Pack Berguedà-Bages de 4 zones permet la utilització dels autobusos d’Alsina Graells fins a la comarca del Bages (zones 6D i 6E) i continuar el desplaçament amb la targeta integrada T-10 amb un altre mode de transport (autobús o ferrocarril) dins la mateixa zona de destinació.

Per un usuari de Berga que viatge a Barcelona amb Alsina Graells i es desplaci dins la primera corona tarifària s’estalviarà un 35’24%, 2’83 euros, en cada viatge.

De la mateixa manera, un usuari de la capital berguedana que viatgi a Manresa amb Alsina Graells i utilitzi el transport urbà de Manresa, s’estalviarà un 20’35%, 0’88 euros, per viatge.

Per a més informació sobre la setena corona tarifària a la comarca del Berguedà podeu accedir a www.alsa.es, www.atm.cat, www.gencat.cat o bé trucar al 902 42 22 42 o al 012.

Podeu descarregar el díptic informatiu aquí

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a