Cens d'activitats econòmiques a Gironella

Cens d'activitats econòmiques a Gironella

Gràcies a la col·laboració de la Diputació de Barcelona, s'està realitzant el cens d'activitats econòmiques de Gironella.

Fa uns anys, quan existia l'Impost d'Activitats Econòmiques, l'Ajuntament coneixia amb detall quines activitats hi havia al municipi, ara és molt difícil de saber i dificulta el coneixement i la comunicació amb totes les persones que tenen algun negoci.

Fins ara s'ha fet la feina a l'Ajuntament però en les properes setmanes una persona que està recollint tota la informació, s'adreçarà als establiments per a demanar algunes dades sobre cada activitat.

Els cens no té cap finalitat econòmica ni recaptatòria, sinó tenir coneixement de les activitats que es desenvolupen a Gironella, i quedarà a disposició de l'Ajuntament i del comerç local.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a